4 Ekim 2013 Cuma

İş Sanat Etkinlikleri Başladı....

Her sene dünyaca ünlü sanatçılara ev sahipliği yapan İş Sanat etkinlik takvimini açıkladı ve biletler BİLETİX üzerinden satışa sunuldu. Bu sene ki takvimde oldukça sevindirici AÇILIŞ KONSERİ 2 Kasım tarihinde virtüöz piyanistlerinden Özgür Aydın ile açıyor. Özgür Aydın'a Sascha Goetzel yönetimindeki Borusan İstanbul Filarmoni Orkestrası eşlik ediyor.
Birçok etkinliğe Ev sahipliği yapacak olan İş Sanatta beni en çok heycanlandıran Etkinliklerden diğeri ise 8 Ocak tarihinde dünyanın en ünlü oda orkestralarından Academy of St Martin in the Fields Sir Neville Marinner'den sonra müzik direktörlüğüne gelen ilk kişi olan Joshua Bell yönetiminde ki etkinliktir.
8 Mart Dünya Kadınlar Gününde Kendime bir hediye vererek Dramatik ifadeleri, incelikli hareketleriyle hissettiren  ABD’li dans topluluğu Limon Dance Company seçtim.
13 Mayıs Tarihinde de Kariyerine 2007'de Youtube'a koyduğu video ile başlangıç veren, klasik müziğin ilk  "Youtube starı" olan Valentina Lisitsa ile Klasik sezonunu kendimce kapatıyor olacağım
Etkinlik sonrası unutmazsam eğer yorumları paylaşırım:)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder