1 Aralık 2013 Pazar

Lush Rock Star ve Herbalism

Yeni yıl alışverişlerim için kendimi Cevahirde bulduğum bir cumartesi... Lush mağazasına uğramadan geçmek olmazdı Yeni yıl için yine çok güzel paketler ve ürünler çıkarmışlar. Önceki yazımda bazı ürünleri hakkındaki değerlendirmelerimden bahsederken Rock Starı yazmadğımı farkettim ve  bu yazıyı onun için hazırlıyorum.


Rock Star
Şeker gibi kokan, kendinizi kullanırken rock yıldızı hissetmenizi sağlayan, vanilyalı bir sabun Rock  Bu tatlı vanilya kokusunun yanı sıra . Nem verici, yumuşatıcı hindistan cevizi, ciltteki nem kaybını önleyen bir tabaka görevi gören ve antioksidan bu sabun kokusu  vucudunuz da kalıcı olmasada banyoyu şeker gibi kaplıyor.

Herbalism

Resimde gördüğünüz yeşil ürün ise şu sıralar Siyah nokta ile uğraşan kuzenim için aldığım doğal bir peeling, Bu peeling, Yağlı, problemli ve hassas ciltler için etkili, İçeriğindeki öğütülmüş badem ve pirinç bulunan bu üründe, badem ve pirinç kese etkisi yaparak fazla yağı emiyor. Gül, papatyal hassasiyeti ve kızarıklıklara ölem alıyor. Peeling yeşil rengini veren ısırgan otu  ve biberiye detoks etkili Son olarak çuha çiçeği ciltte iz kalmasını önleyici ve kızarıklık alıcı ürün %100 doğal içerikli olduğu için raf ömrü 3 aygibi bir süre ürünü LUSH ın diğer maskeleri gibi buzdolabında saklamak gerekiyor.
Sevgiler

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder